Valentýnská degustace
Předkrm
Panna cotta – Prosciutto z vepřové panenky – kozí sýr – pomerančová mrkev
Polévka
Pečená paprika – créme fraiche – Naše grissini
Předkrm
Monkfish – Šafrán – Risotto – Kumkvaty – Máslo – Bílé víno
Hlavní chod
Kachní prsko – Mandlová kroketa – Prach z červené řepy – Radicchio – Bordelaise
Hlavní chod
Silver side – Bramborový fondán – Šalotka – Demi-glace – Černý kořen
Mezichod
Arancini z červené čočky – Pancetta – Mozzarella – Fíkové chutney
Dezert
Čokoládová ganache – Kiwi – Drobenka – Maliny – Sorbet
Rezervace na 737 797 213

Uplynulé akce

Na plech
Mladý ambiciózní ekonom se stěhuje na sever Čech za prací. Zde se seznámí se syny nejlepšího vařiče pervitinu Grundzy a posléze…

Cimbálová muzika – Čardáš Paprikáš
Srdečně vás zveme na cimbálovou muziku!

Zvěřinové hody – Sněz, co zmůžeš
Tento kulinářský zážitek pro Vás připravují mistři šéfkuchaři Pavel Vrbka a Filip Bárta. Nutná rezervace na tel. 317 700 280 Více informací ZDE